Tryb zespołu jest wyłączony w tej przeglądarce.
Po włączeniu krok Płatność pozwala skopiować link do koszyka. Klient, który go otworzy, znajdzie zamówienie już wypełnione i musi tylko zapłacić. Dla klientów nic się nie zmienia.